Vakantieverblijf

Begane grond: Via de deur van de vroegere paardenstal heeft u toegang tot het vakantieverblijf. Op de begane grond beschikt u over een hal, badkamer met douche en wasmachine, twee separate toiletten, een gezellige woonkeuken met afwasmachine en een zeer ruime woonkamer.

Woonkeuken: De woonkeuken nodigt met z'n 5-pitsgasfornuis en grote eettafel uit tot culinaire hoogstandjes tijdens romantische avonden en lange etentjes met familie en vrienden. Tevens kunt u gebruik maken van al het keukegerei en de apparatuur, waaronder een combi-magnetronoven en een afwasmachine. De woonkeuken grenst aan de veranda op het Zuiden en de privé tuin van het Rozenhofje.

Woonkamer: Via de openslaande glas-in-looddeuren betreedt u de zeer ruime woonkamer, voorheen de ruimte waar het vee gestald stond. De gemakkelijke leren banken bieden u een ideale borrelgelegenheid, een plek om te recreëren of om eindelijk dat boek uit de Rozenhofje-bibliotheek te lezen. Ook de woonkamer grenst met dubbele deuren aan de zonnige veranda en privé tuin.

Privé tuin, Veranda en Terras: In onze ongedwongen hoevetuin hebben we diverse dieren. Hier heeft u uitzicht op de landerijen van Kasteel Hillenraedt en echte Asseltse koeien en schapen. De privé tuin ligt op het Zuiden en biedt de zonaanbidder alles wat hij wil. De 12 meter lange veranda, waaronder menigeen de avonden met een goed glas wijn in een luie stoel kan doorbrengen, biedt de nodige schaduwplekken.

Hal, Badkamer en Toilet: Na een dagje in de zon, op het water, een lange wandeling of een zware shop-tocht langs de winkels van Roermond, het Designer Outlet Center en het Retailpark, is het hier goed toeven en kunt u zich opfrissen voor de avond.

1e verdieping: Vanuit de hal, komt u via de trap op de 1e verdieping, voorheen de hooizolder. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers, waaronder een zeer ruime master-bedroom. Alle slaapkamers hebben 2 één-persoonsbedden. Vanuit deze vertrekken  zoekt u 's avonds in bed, via de grote dakramen, de sterrenhemel af naar die ene vallende ster.

Kinder faciliteiten: De afgesloten privé tuin van het Rozenhofje biedt veel gelegenheid tot samen buiten spelen. Op aanvraag zijn een kinderstoel, een kinderbed en een box gratis beschikbaar.

De totale vloeroppervlakte van de woning bedraagt 190 vierkante meter (beneden plus boven).

In het fotoalbum op deze website kunt u  meer foto's vinden van de verschillende ruimtes in het vakantieverblijf.

 


 

Nederlands Deutsch English
Het Rozenhofje ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@hetnet.nl