Welkom

 

Welkom op de website van vakantieverblijf Rozenhofje, gelegen in Asselt aan de Maasplassen Roermond (Midden-Limburg).

Het Rozenhofje is een vakantiewoning met extra zorg voor de gezondheid en is daarom een ideale plek om te verblijven. De woning is ruim opgezet en met meer dan 190m2 woonoppervlak. Het Rozenhofje is volledig gemeubileerd, voorzien van een eigen ingang, eigen voordeur, eigen tuin, etc. Er zijn schoonmaakmaatregelen genomen, om te zorgen voor een veilig en ontspannen verblijf. Gelegen in een rustig landelijk gebied, is het Rozenhofje een heerlijke plek om weer wat positieve energie op te doen.

De renovatie van het 19de eeuwse Limburgse Langgevel-boerderijschuur is afgerond. Er is jaren aan gewerkt om de landelijke schuur om te toveren tot het huidige Rozenhofje. Met behoud van de authentieke bouwelementen van weleer, viert u uw vakanties in een ruim opgezette luxe vakantiewoning en bent u van alle hedendaagse gemakken voorzien. Het verblijf kan door 2 tot 7 personen bewoond worden. De locatie verenigt de landelijke rust van Asselt, het bruisende van de stad Roermond, de smaak van lekker eten en drinken, de recreatie aan het water, de historische omgeving en de belevenis van een stuk Vaderlandse Noormannengeschiedenis. Zie ook Noormannenarrangement.

Dit in een unieke combinatie met hoogwaardige fiets-, wandel- en winkelgebieden in binnenland (Designer Outlet, Retailpark en de historische binnenstad van Roermond) en buitenland (o.a. Düsseldorf).

Rozenhofje biedt u ... alle Heerlijkheid in één.

Met vriendelijke groeten, Victor en Vera Mostart

 Wir sprechen Deutsch, das Rozenhofje ist eine Ferienwohnung für 2 bis 7 Personen in Asselt (Roermond) im Süden der Niederlande. Wenn Sie Information erhalten möchten, senden Sie uns bitte eine E-Mail:  v.mostart@commos.nl oder rufen Sie an 0031-(0)6-3 88 99 468

 We speak English. The Rozenhofje (Rose house) is a holiday house for  2 – 7 persons in Asselt (Roermond) in the South of the Netherlands. If you wish to receive information, please send an email to v.mostart@commos.nl or call to 0031-(0)6-3 88 99 468

Nederlands Deutsch English
Het Rozenhofje ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@hetnet.nl